CARRIE DURHAM

Your ePortfolio

4th Grade Schedule

Mrs. Durham’s Virtual schedule

 

7:20-7:40am

Community Circle

7:40am-9:00am (80 minutes)

 

Groups:

8:00-8:20 - Group A

8:20-8:40 - Group B

8:40-9:00 - Group C

Math

7:40am-8:00am: Mini-lesson (A)

 

Rotations:

Small group (S)

Software (A)

Independent routines and preassigned practice (A)

9:00am-9:15am (15 min)

Read-aloud (S)

9:15am-10:00am (45 min)

Reading Workshop (S)

Mini-lesson: 10 min

Read-to-self/Small Groups: 30 min

Share: 5 min

10:00am-11:00am (60min)

Writing Block (S)

Mini-lesson: Grammar/Patterns of Power

  • Practice grammar skill

Mini-lesson: Writing

  • Independent writing (small groups)

11:00 - 12:00 (60 min)

Lunch

12:00 - 12:45 (45 min)

Science 

12:45pm-1:15 (30min)

Social Studies

1:15pm-1:45pm (30min)

Intervention (AIM)

1:45pm-2:30pm (45min)

Specials

2:30-2:35 (5min)

Close out day


 

 
Powered by: itslearning